Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

Vikan schoonmaakartikelen

Koop het hele Vikan® assortiment snel en eenvoudig bij Groothandel.nl Vikan® verenigt effectiviteit, ergonomie, design en veiligheid in al haar schoonmaakgereedschap. Alle Vikan® schoonmaakproducten zijn ontwikkeld om het schoonmaken meetbaar en visueel inzichtelijk te maken. Het voorkomen van kruisbesmetting door het verplaatsen van bacterieën van de ene naar de andere ruimte is hierbij een zeer belangrijk aspect.

Omdat schoonmaken een fysiek zware taak is, wordt veel tijd besteed aan het ergonomisch design van elk Vikan® schoonmaakartikel. Hierdoor verkleint de kans op vervelende blessures bij het schoonmaakpersoneel. Met Vikan® schoonmaakartikelen bent u verzekerd van kwaliteit, lange levensduur en laagste totaalkosten van uw schoonmaakgereedschap.

De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA). Vikan® is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de milieunorm ISO 14001. Vikan® biedt een ruim assortiment bezems, luiwagens, vegers, schrobbers, vloertrekkers en handtrekkers voor het schoonmaken van ieder soort vloer of wand. Alle producten van Vikan® zijn beschikbaar in diverse kleuren voor kleurgecodeerd schoonmaken.

 
Vikan Schoonmaakartikelen koopt u bij Groothandel Stal

Vikan schoonmaakartikelen zijn verkrijgbaar bij Groothandel Stal. Bekijk ons volledige assortiment Vikan via deze link.

Uw Vikan leverancier: Groothandel Stal

Hieronder ziet u een schoonmaakartikelen van het merk Vikan, wij hebben echter nog veel meer Vikan producten op voorraad. Klik hier om naar de afdeling Vikan te gaan.

Uw Vikan leverancier: Groothandel Stal