Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

Onze Telewash systemen worden kant en klaar geleverd

Wat is het verschil tussen onze telewash systemen en die van andere makelij?

Wat het verschil is tussen onze Telewash systemen en gewone systemen? Normale systemen worden samengesteld en gebouwd in het buitenland terwijl wij de systemen in eigen huis ontwikkelen en samenstellen uit betrouwbare componenten. Wij weten hoe belangrijk het is om met goed materiaal te werken omdat wij zelf op de ladder hebben gestaan. In de loop der tijd hebben wij onze systemen steeds verder aangepast en verbeterd en dat blijven we doen op basis van feedback die wij ontvangen van onze steeds groter groeiende klantenkring en daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Hieronder ziet u een klein gedeelte van ons assortiment. Kijk gerust verder op de afdeling Telewash systemen om een goed overzicht van de mogelijkheden te krijgen. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag neem dan altijd even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag en voorzien u graag van de juiste informatie. U kunt ook op een afbeelding klikken zodat u meteen doorklikt naar de productinformatie van het betreffende Telewashsysteem.

Contact

Groothandel Stal heeft meer dan alleen Telewash systemen in voorraad. Veel glazenwassers maken meteen gebruik van de mogelijkheid om andere benodigdheden te bekijken of aan te schaffen terwijl het systeem wordt ingebouwd. Dit alles onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee. Zoek je een professioneel telewashsysteem? zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Groothandel Stal! Maak een afspraak via onze klantenservice tel. 078-6915594 of stuur een berichtje via het contactformulier.

 

Lekkie bakkie thee bij Groothandel Stal

Graag tot ziens bij Groothandel Stal in Alblasserdam!