Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

STREAMLINE systemen bij Groothandel Stal

Het behoud van vlekkeloze en streepvrije ramen is essentieel voor het onderhouden van het uiterlijk en de netheid van elk gebouw. Traditionele ruitenreinigingsmethoden kunnen echter tijdrovend, inefficiënt en gevaarlijk zijn. Systemen voor ruitenreiniging, gemonteerd in een bestel- of aanhangwagen, bieden een scala aan voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Ontworpen voor montage in een voertuig, bieden ze een mobiel platform voor het reinigen van ramen op meerdere niveaus. Zo wordt het gebruik van ladders en steigers, die gevaarlijk en tijdrovend kunnen zijn, overbodig.

Voordelen van STREAMLINE Systemen, gemonteerd in een bestel- of aanhangwagen

1. Verhoogde efficiëntie: Met deze systemen reinigt u ramen sneller en gemakkelijker dan traditionele methoden, wat zowel tijd als geld bespaart.
2. Verbeterde veiligheid: De behoefte aan ladders en steigers verdwijnt, wat de veiligheid van u en/of uw medewerkers verhoogt.
3. Betere resultaten: Dankzij het gebruik van gezuiverd water worden ramen stralend schoon, wat resulteert in een fraaier gebouw en tevredener klanten.

Streamline Systemen bij Groothandel Stal

Bij Groothandel Stal zijn we trots op onze uitgebreide collectie Streamline systemen. Het Ecostream™ tanksysteem biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen de tanks permanent in voertuigen worden geïntegreerd zonder roestvrijstalen frame, wat aanzienlijk in de kosten scheelt.

Het Combi™ ruitenreinigingstanksysteem biedt opties zoals de Combi™ 325ltr, mogelijk met een 25ltr trolley systeem voor moeilijk bereikbare gebieden, of grotere tanksystemen met RODI filtratie voor direct beschikbaar puur water.

Daarentegen is het Smartank™ systeem ontworpen voor maximale ruimte-efficiëntie en eenvoudige toegang tot pompen, controllers en filters. Met zijn lage profiel beslaat de tank minimale ruimte in uw voertuig. En dankzij de voorin gemonteerde kast is toegang tot de apparatuur een fluitje van een cent, waardoor onderhoud en filterwisselingen snel en eenvoudig zijn.

Waarom kiezen voor Groothandel Stal?
We hebben niet alleen uitgebreide kennis van deze systemen, maar we hebben ze ook vaak direct uit voorraad leverbaar. Wilt u de systemen eerst met eigen ogen zien voordat u een beslissing neemt? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier staat, zoals altijd, de koffie voor u klaar.

Het unieke aan Groothandel Stal is dat ons team volledig bestaat uit mensen uit de praktijk. We weten waar we over praten en kunnen u een deskundig advies geven over de verschillende mogelijkheden. Wilt u het systeem laten inbouwen? Dat kan! Maar mocht u de expertise zelf in huis hebben, dan kunt u natuurlijk ook zelf aan de slag.

Voor degenen die al weten wat ze nodig hebben, bezoek onze gebruiksvriendelijke webshop op (www.groothandelstal.nl). En als u twijfelt? Vertrouw dan op ons deskundige team voor begeleiding. Onze ervaring spreekt voor zich en onze klantrecensies tonen de waardering voor de kennis en expertise die we in huis hebben.

Conclusie

Investeer in de toekomst met systemen voor ruitenreiniging, gemonteerd in een bestel- of aanhangwagen, en kies specifiek voor de bewezen kwaliteit van Streamline systemen. Ga voor kwaliteit, deskundigheid en een betrouwbare partner in Groothandel Stal. Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de vele voordelen.