Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

Glazenwassers uit Ridderkerk en omstreken kunnen bij Groothandel Stal terecht voor Osmose water.

 

 

Wat is het verschil tussen Osmosewater en normaal leidingwater?

Osmose water informatie

Wat het verschil is tussen osmose water en gewoon kraanwater? In normaal kraan- en regenwater zitten mineralen, zouten, kalk, bacteriën etc. opgelost. Deze resten blijven achter op uw ramen terwijl het water verdampt. Als het geregend heeft en het water is opgedroogd, dan ziet u de bekende kringetjes op uw raam. Osmosewater is water waar alles uitgefilterd is. Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd, “puur”- of “schoon” water (clean water) genoemd. Dit pure water laat geen residu op uw ramen achter, simpelweg omdat alles eruit gefilterd is. Als osmosewater verdampt dan blijven er dus geen resten achter. Het glaswerk droogt op zonder druppels of strepen.

Het osmosewater wordt aangebracht met behulp van een uitschuifbare telescoopsteel die ook verkrijgbaar zijn bij Groothandel Stal. Op de telescoopsteel zit een borstel bevestigd die het osmosewater over het raam verdeelt. Het osmosewater wordt door middel van een slang langs de steel omhoog gepompt. Tijdens het borstelen wordt constant osmosewater gespoten. Je ziet dan ook dat er veel water omlaag valt. Vaak denkt men dat er kracht op het raam uitgeoefend moet worden om het raam schoon te krijgen. Dit hoeft niet omdat het osmosewater een verbinding aangaat met het vuil dat op het raam zit en de kracht waarmee geborsteld wordt heeft geen invloed op het schoner worden van een raam.

Omdat het osmosewater een verbinding aangaat met het vuil, trekt het osmosewater het vuil als het ware van het raam af (het oplossende vermogen van water) zelfs tot in de poriën van het glas. Na het wassen wordt het raam nagespoeld met osmosewater waardoor het laatste vuil uit de voegen en naden wordt verwijderd. Glasbewassing met osmosewater reinigt dieper en heeft een schoner resultaat dan de traditionele manier. Ook wanneer er vogelpoep op de ramen zit, wordt dit in 90% van de gevallen gemakkelijk van de ramen verwijderd. Het osmosewater zorgt er namelijk voor dat de vogelpoep op het raam los weekt en na een paar keer borstelen zijn de ramen weer helemaal vogelpoep vrij.

Contact

Groothandel Stal heeft meer dan alleen osmose water in voorraad. Veel glazenwassers maken meteen gebruik van de mogelijkheid om andere benodigdheden aan te schaffen terwijl de watertank wordt afgevuld. Dit alles onder het genot van een lekker bakkie koffie. Zoek je een osmose water tankpunt in de buurt van Ridderkerk? zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Groothandel Stal! Maak een afspraak via onze klantenservice tel. 078-6915594 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Groothandel Stal is gevestigd aan de Kleine Beer 16 F/G, 2952 AS  te Alblasserdam

 

 

 

Graag tot ziens bij Groothandel Stal in Alblasserdam!