Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

NUMATIC stofzuiger Dordrecht

Groothandel Stal levert NUMATIC stofzuigers in Dordrecht en omstreken. Modellen zoals de PPR240 en de waterstofzuiger WV570 kunnen wij direct uit eigen voorraad leveren. Naast de stof- en waterzuigers hebben wij ook een groot assortiment toebehoren en accessoires van op voorraad. Klanten die bij ons een NUMATIC stofzuiger hebben gekocht kunnen ook gebruik maken van onze  eigen service en reparatiedienst om zo uw apparatuur in topconditie te houden.

Het grote voordeel van een Numatic stofzuiger ten opzichte van andere modellen, is dat het een ketelstofzuiger is. Bij een ketelstofzuiger zit de motor niet achter de stofzak maar boven de stofzak. Daardoor hoeft deze niet door het stof heen te zuigen, zoals bij een slede stofzuiger wel het geval is. Hierdoor gaat bij een vollere stofzak de zuigkracht niet verloren. Numatic stofzuigers staan dan ook bekend om hun hoge zuigkracht en om de extra grote stofzak die eenvoudig te verwisselen is. (ook de stofzuigerzakken zijn direct uit voorraad leverbaar)

Via onze website kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Afhalen is ook mogelijk, wij geven u dan een seintje zodra de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. 

Graag helpen wij u verder indien u nog vragen heeft. Een telefoontje naar onze klantenservice stellen wij zeker op prijs. U kunt rekenen op een goed advies voordat u een aankoop doet in onze webshop.

Via deze link gaat u direct naar ons leveringprogramma van NUMATIC

Numatic

Numatic Eenschijfsmachine