Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

Pulex IPC glazenwassers gereedschap en hulpmiddelen zijn de ideale oplossing voor professionele glazenwassers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Pulex IPC gereedschappen en hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om efficiënt en effectief te werken, en bieden professionele resultaten voor een schone en glanzende afwerking. Bovendien zijn ze speciaal ontworpen om lange tijd mee te gaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw investering in onze producten de moeite waard is.

Ons assortiment bevat alles wat u nodig heeft om glasoppervlakken te reinigen, van microvezel doeken en reinigingsmiddelen tot professionele hogedrukspuiten en reinigingsmachines. We bieden ook een breed scala aan accessoires, zoals verlengstukken, spuitmonden en andere hulpmiddelen om het werk gemakkelijker te maken.

Kies voor Pulex IPC glazenwassers gereedschap en hulpmiddelen van Groothandel Stal als u op zoek bent naar professioneel en duurzaam gereedschap om uw glasoppervlakken te reinigen. Via deze link gaat u meteen naar de juiste afdeling in onze webshop.