Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_sidebar _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” body_text_color=”#000000″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

DE TELEWASH SYSTEMEN VAN GROOTHANDEL STAL

Steeds meer glazenwassers stappen over

Van de ‘ouderwetse’ manier – ladder, emmer, inwasser – naar een telewash-systeem van Groothandel Stal.

Wellicht hebt u er al eens iemand mee zien werken: een telewash-systeem, waarbij de ramen gewassen worden met borstel op een telescoopsteel of tucker pole. De glazenwasser hoeft hierbij niet op een ladder te klimmen maar bewerkt de ramen vanaf de grond. Met een telescoopsteel en osmosewater kunnen ramen en houtwerk tot wel 20 meter hoog schoongemaakt worden!

Hoe werkt het?

Via een tank met honderden liters osmosewater in de auto heeft u altijd genoeg water om de ramen en/of houtwerk schoon te maken. Het water komt met behulp van een pomp via een slang en de telescoopsteel daar waar het moet zijn: op de ramen. Ook schoonmaakmiddel kan indien nodig (bij houtwerk) worden toegepast.

De kozijnen en ramen worden eerst schoongemaakt met een speciaal voor ramen en kozijnen geschikte borstel, dan nagespoeld met het puur osmosewater, en kunnen daarna vanzelf opdrogen. Nadrogen is niet nodig.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van het werken met een telewash-systeem?

 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://groothandelstal.nl/wp-content/uploads/2020/09/telewash-systemen.jpg” alt=”telewash systemen” title_text=”telewash systemen” url=”https://groothandelstal.nl/product-categorie/glasbewassing/telewash-systeem/” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_divider _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” background_color=”#000000″ background_image=”https://groothandelstal.nl/wp-content/uploads/2020/02/Divider_stal-1.jpg” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_wc_related_products product=”7376″ _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_related_products][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]